Setmanari d'informació local - 138 anys

Detengut el portaveu de Stop Desnonaments Mallorca

35279

El portaveu de Stop Desnonaments Mallorca, Joan Segura, ha estat detengut aquest dimarts durant una concentració per a protestar contra el desnonament d'una família al barri de Santa Catalina, a Palma.

Segons han informat fonts de l'associació, el desnonament estava previst per a les 11.30 hores però els activistes han arribat cap a les 8.30 hores per a la concentració.

Passades les 9.00 hores, després que Stop Desnonaments atengués a la premsa, s'han produït càrregues policials i el portaveu ha acabat detengut. Ha estat traslladat a la Comissaria de la Policia espanyola a l'Escorxador.

El desnonament encara no s'ha fet efectiu perquè la comissió encara està intentant accedir a l'habitatge. Els afectats són un matrimoni i el seu fill de 17 anys, que pateix una discapacitat del 75 per cent derivada d'una malaltia crònica.

Segons Stop Desnonaments, els inquilins acumulaven impagaments dels anys de la crisi, quan el pare va ser temporalment reassignat a mitja jornada. El 2009 varen signar un acord amb el propietari per a pagar el deute de forma fraccionada, però quan ja portaven més del 65 per cent abonat varen ser demandats.

Stop Desnonaments ha criticat que l'Ajuntament «només els ofereix una nit en un centre d'acollida» i a partir d'aquest dimecres tutelar el fill en un centre de menors, separat dels seus pares, per als quals tampoc no s'ha plantejat alternativa d'allotjament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.