Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort celebra el Dia Internacional dels Drets Humans amb un concert-debat a Flassaders

35281

L'Ajuntament de Palma celebra el Dia Internacional dels Drets Humans amb un concert-debat 'No migris a la indiferència', a càrrec de Thakhi-runa, que es durà a terme en el centre social Flassaders aquest dimarts a les 17.30 hores.

Segons ha informat Cort, l'esdeveniment s'emmarca en un nou format que combina música en viu, videoclips i dinàmiques en les quals «s'involucra el públic assistent i es genera, alhora, una reflexió col·lectiva que permet qüestionar el paper que juguem dins de l'economia global».

La temàtica que s'abordarà oferirà una radiografia del vincle entre «el saqueig de recursos naturals, el nostre hiper consum i els drets humans», segons els organitzadors. A continuació, a les 18.30 hores, tendrà lloc la projecció del curtmetratge documental 'Gaza', que va guanyar el premi Goya en 2018 i un col·loqui posterior amb el director de l'obra, Carles Bover Martínez.

L'audiovisual proposa al públic a través de diversos personatges com és la vulneració dels drets humans que sofreixen diàriament la població palestina en la Franja de Gaza i la situació de bloqueig i postguerra en la qual intenten sobreviure, tot això, davant la complicitat de la comunitat internacional i la impunitat d'Israel.

Els actes amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, que se celebren el dia 10 de desembre, estan organitzats per l'àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, i es prolongaran fins al pròxim 19 de desembre. És la primera vegada que l'Ajuntament de Palma programa actes amb motiu d'aquesta celebració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.