Setmanari d'informació local - 138 anys

Saïm, Al-Mayurqa i Huntza, protagonistes del Concert per la Diada

35365

El Bloc d'Unitat Popular (BUP) va presentar dissabte passat els actes que es faran per a la celebració de la Diada de Mallorca enguany. L'acte central serà la manifestació del dilluns 30 de desembre que sortirà a les 18.00 hores del Passeig del Born de Palma.

Després de la manifestació es hi haurà un acte polític conduït entre el BUP i la Plataforma 31D, seguit d'un concert que, com cada any, han organitzat «amb molta il·lusió, centrant-nos a dur grups de Mallorca i amb una important presència de dones».

Així, a les 20 h al Parc de les Estacions, es durà a terme el Concert per la Diada amb una ballada popular amb Al-Mayurqa i les actuacions dels manacorins Saïm i el grup Huntza des d'Euskal Herria.

El lema que ha triat el BUP per a enguany és 'Feim poble, construïm sobiranies' i han explicat que «la Diada del poble mallorquí pretén ser l'espai de confluència de totes aquelles lluites sectorials que teixeixen la xarxa de les sobiranies, unes sobiranies que han d'erigir Mallorca com un subjecte actiu en la lluita per la seva llibertat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.