Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB considera «desmesurat» el complement de 22.000 euros dels alts càrrecs

35373

Esquerra Unida a les Balears (EUIB) ha manifestat aquest divendres que «considera desmesurat» el complement de 22.000 euros anuals que «cobren els alts càrrecs no establerts a Mallorca», fins i tot «innecessari a les Illes o de fora de les Balears».

En aquest sentit, han assenyalat que a pesar que siguin «absolutament legals» i estiguin recollits dins dels pressupostos, això no significa que «siguin defensables ni compartits». A més, expliquen que «en uns moments en què el problema de l'accés a l'habitatge afecte a tantíssima gent, cal revisar aquest complement a la baixa o fins i tot suprimir-lo».

En aquest sentit, també demanen que es revisi «el complement que cobren altres servidors públics» (educació, sanitat o forces de seguretat). Així, assenyalen que els salaris dels alts càrrecs «són prou alts per a garantir una vida més que digne, tenint en compte la precarietat que viu la gent treballadora».

Aquest mateix divendres, la portaveu del Govern, Pilar Costa, ha informat que l'Executiu «no contempla modificar» la indemnització per residència de 22.000 euros anuals que cobren alguns càrrecs que en el moment de la seva elecció no es trobaven residint a Mallorca, si bé ha assegurat que la revisarà «si existeix una mínima irregularitat» en algun cas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.