Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI i ANPE exigeixen un nou pacte «d'estabilitat» per al professorat interí

35375

Els sindicats STEI i ANPE han exigit aquest divendres, després de la reunió de la Mesa Sectorial, en la qual s'ha votat en contra de la convocatòria d'interins docents per al pròxim curs 2020/2021, un nou pacte «d'estabilitat» per al professorat interí que «calendaritzi» les oposicions.

Segons ha informat el sindicat ANPE, l'objectiu és que l'Administració «calendaritzi i escaloni les oposicions massives». En aquest sentit, ha demanat a la resta de forces sindicals que donin suport a aquesta iniciativa que ha considerat permetria «planificar l'estudi als opositors». També ha opinat el sindicat que «garantiria el cobrament i puntuació de l'estiu i donaria tranquil·litat al professorat interí amb més experiència» a l'escola pública.

Selecció de places

D'altra banda, ANPE ha demanat aquest divendres tornar a la «selecció voluntària» de places per als interins en «l'adjudicació d'estiu».

Per part seva, l'STEI ha reclamat que es retiri «l'obligatorietat» de triar totes les places de l'illa a la qual opta l'interí, ja que, al seu judici, l'experiència d'aquest últim any (es va implantar en 2018) «no ha estat positiva».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.