Setmanari d'informació local - 138 anys

Contreras: «MÉS-Estimam Palma és l'esquerra municipalista, verda, valenta i honesta»

35403

Miquel Àngel Contreras ha estat reelegit aquest dissabte coordinador de MÉS-Estimam Palma, en una assemblea oberta celebrada aquest matí en el Casal de Barri del Jonquet, per a triar el coordinador i els membres de la Comissió Coordinadora.

Segons ha informat MÉS per Palma aquest dissabte, més d'un centenar de persones han participat de la votació i el coordinador ha estat triat amb el 97 per cent de vots dels militants i simpatitzants.

En aquest sentit, Contreras s'ha marcat com a objectius «la presència en els barris, la col·laboració amb el teixit associatiu, fer créixer l'estima cap a Palma i l'orgull del projecte polític».

L'actual director de Músiques i Arts Escèniques de l'Ajuntament de Palma ha reivindicat que MÉS-Estimam Palma és «l'esquerra municipalista, verda, valenta i honesta que des de les institucions i els carrers lluita contra l'extrema dreta en favor d'una ciutat justa, feminista i transformadora».

La secretaria d'Organització i Finances de la Comissió Coordinadora l'assumeix Joan Pau Jordà; mentre que, la secretaria d'Acció Política i Comunicació és per a Catalina Trobat.

A més, han sortit triades com a persones membres de la Coordinadora de la formació ecosobiranista Xisca Mir, Pilar Vico, Magdalena Obrador, Biel González i Jaume Ribas.

Galeries de la plaça Major

D'altra banda, durant l'assemblea s'ha tractat el debat sobre el present i el futur de les galeries de la Plaça Major, respecte al que la militància ha aprovat per unanimitat iniciar un procés participatiu per aconseguir que siguin «d'ús social».

També s'ha tractat durant l'assemblea el tema de la mobilitat sostenible. En aquest sentit, la militància de MÉS-Estimam Palma no dona suport a la proposta de convertir les galeries en aparcaments.

Palma no té problemes d'aparcaments, té un problema de cotxes», ha assegurat sobre aquest tema el reelegit coordinador de MÉS- Estimam Palma.

Per això, els ecosobiranistes proposen que dins del mandat ja iniciat, les places d'aparcament ja existents siguin totes per a residents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.