Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI celebra que es treguin oposicions per al servei de neteja en Educació

35433

L'STEI Intersindical ha celebrat aquest dilluns que s'hagin anunciat 37 places a oposició del servei de neteja en Educació Secundària en comptes que aquest es vagi a privatitzar.

En aquest sentit, han explicat que el 5 de desembre, els delegats de l'STEI Intersindical en els diferents comitès d'empresa del personal laboral de les Balears varen registrar una denúncia a Inspecció de Treball.

En aquesta s'exposava que «l'Administració estava convertint els pocs llocs laborals que queden de personal de neteja propi de la Comunitat en personal subcontractat». Tal com censuren, aquesta privatització «implica unes condicions de treball molt pitjors per al personal que entra ara a treballar».

El mateix 5 de desembre, el Comitè de Seguretat i Salut del Comitè d'empresa d'Educació, per unanimitat, va decidir emetre un comunicat per a donar conèixer aquesta situació. En l'última sessió del Comitè Intercentres, el divendres 13 de desembre, l'Administració va anunciar que trauria 37 places de neteja a oposició.

Per a l'STEI, aquesta decisió és «conseqüència directa» de la denúncia presentada per l'STEI Intersindical. Per al sindicat, és una victòria a celebrar però també és un moment «d'exigir que es freni en sec qualsevol intent de privatitzar places en la CAIB».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.