Setmanari d'informació local - 138 anys

Hinds, Las Migas, Funambulista, Chuchito Valdés, Derrick Carter i L'Últim Indi seran els caps de cartell de la Revetla de Sant Sebastià 2020

35501

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, la directora general de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, l'assessor musical de la Revetla, Miquel Ferrer, juntament amb representants de les tres emissores que tenen programats concerts amb motiu de les festes de Sant Sebastià 2020; Xavier Bonet (CopeMallorca); Miguel Vera (40 Pop) i Juan Carlos Enrique (Europa FM) han presentat aquest dimecres el cartell musical de la Revetla de Sant Sebastià 2020.

A la convocatòria d'enguany s'hi ha presentat un total de 298 ofertes artístiques, de les quals se n'ha escollides 50. Hi haurà 32 actuacions musicals a la Revetla i 18 als concerts de les ràdios, això són cinc més que l'any passat. De les set places que acolliran concerts (Joan Carles I, pl. D'Espanya, pl. de la Reina, pl. Major, pl. De Cort, pl. de l'Olivar i pl. de la Feixina) totes tendran representació femenina i almanco una actuació d'un grup local. De fet, la presència de grups de les Illes al cartell musical augmenta fins al 58 per cent amb 18 artistes o formacions, la qual cosa suposa dos més que el 2019. Dels 50 artistes, la meitat (25) no han actuat mai a la Revetla.

La selecció d'artistes ha estat elaborada per l'assessor musical Miquel Ferrer seguint els criteris establerts per a cada escenari i d'acord amb les propostes artístiques presentades. Destaquen Hinds a la plaça del Rei Joan Carles I, Funambulistas a la plaça d'Espanya, Las Migas a la plaça de la Reina, Derrick Carter a La Feixina, L'Últim Indi a la plaça Major i Chuchito Valdés a la plaça de Cort.

Com a novetat s'incorpora la figura del presentador a la plaça d'Espanya com a projecte pilot. Xavi Canyelles serà l'encarregat de donar pas a les actuacions musicals, així com de donar informació d'interés als assistents, amenitzant la vetlada amb les seves improvisacions i monòlegs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.