Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell d’Infància reactiva la campanya del 'dretfensor'

35503

El batle de Palma, José Hila, i el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, han presidit la V sessió del Consell d’Infància a la Sala de Plens de Cort.

A l’inici de la sessió, Hila ha agraït la tasca dels consellers per preparar la sessió d’aquest dimecres i per la participació a la VIII sessió Parlamentària d’UNICEF el passat mes de novembre.

Els infants del Consell han presentat les seves preocupacions i propostes per a millorar la ciutat i han presentat propostes per a donar visibilitat a sis dones: Aina Moll, Alba Torrens, Ada Hegerberg, Katherine Switzer, Pilar Montaner i Alicia Sintes. Els consellers proposen: posar el seu nom a un carrer, poliesportiu, camp de bàsquet o posar una placa en el seu honor; realitzar accions de difusió sobre elles, com per exemple editar un fulletó informatiu, publicar un llibre, fer una pel·lícula o un documental sobre les seves carreres; programar activitats o iniciatives conmemoratives, com pugui ser fer una cursa en honor a les dones.

D’altra banda, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha explicat que es reactivarà la campanya del 'dretfensor', Noguera ha explicat que aquesta campanya «ajuda a donar a conèixer els drets dels infants i a que les persones adoptin el compromís de respectar-los».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.