Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La UOB crida els docents a no col·laborar amb els comissaris polítics de Vox

35535

Segons publica el rotatiu Diario de Mallorca, Martí March obrirà les portes dels centres educatius a l'extrema dreta i pretén que els inspectors els faci de 'cicerones'. «Si la cosa tira endavant, la irrupció dels feixistes de Vox a les aules començarà pel gener», ha avisat la Unió Obrera Balear.

Recordam que Unió Obrera Balear va instar Educació a no permetre la entrada dels ultres a escoles i instituts, en aplicació de l'article 15.5 del Reglament del Parlament, pel qual el Govern pot denegar als diputats «per raons fonamentades la visita a determinades dependències». «Les raons estaven més que fonamentades, atesa l'alarma que ja va generar dins els centres educatius el simple anunci de les intencions de Vox. Martí March, emperò, ha decidit que els centres educatius se sotmetin a la humiliació de ser fiscalitzats pels comissaris polítics franquistes de Jorge Campos i companyia», ha remarcat la UOB.

Si finalment tenen lloc les visites, la Unió Obrera Balear fa una crida als docents a «no col·laborar, ni contestar cap pregunta, ni permetre la ingerència dels feixistes dins la tasca educativa, i els ofereix suport sindical si és necessari».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.