Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO creu que Educació ha de «posar fre» a l'entrada de VOX en els centres

35555

La Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres a les Balears creu que la Conselleria d'Educació hauria de «posar fre» a l'entrada de VOX en els centres educatius, en considerar que l'objectiu de la formació és «distorsionar el clima de les aules amb l'excusa d'un possible adoctrinament catalanista i d'ideologia de gènere».

Segons ha informat el sindicat aquest divendres, és necessari que la Conselleria «actuï, sigui ferma i eviti que aquestes organitzacions entrin en els centres educatius» perquè creu que aquesta és una «iniciativa intimidatòria» cap als professors de les Balears.

En aquest sentit, ha alertat que «si no es posa límits a aquests atacs, i es fa amb contundència, és possible que en un futur es puguin viure situacions com la que s'estan vivint en diferents regions d'Espanya i atacs a altres valors democràtics
o drets fonamentals que es veuran atemptats per concepcions arcaiques i reaccionàries ancorades en el passat». Així mateix, FE-CCOO Balears ha qualificat de «decebedor» el fet que «des d'una administració es permetin i acompanyin actes que posin en dubte el treball dels docents, la legislació vigent en matèria d'igualtat i de prevenció de la violència o l'ensenyament de la llengua pròpia de la comunitat autònoma».

Referent a això últim, ha reiterat, «des de l'escola pública no s'adoctrina als alumnes més enllà de les classes de religió catòlica on s'ensenyen les doctrines religioses», aprofitant per a assenyalar que «la doctrina de qualsevol religió hauria d'estar fos de l'escola i quedar dins de l'àmbit privat i personal». Per aquest motiu, CCOO Balears ha manifestat el seu suport a la inspecció educativa que, han assenyalat, «es nega a acompanyar i a fer d'amfitrió als representants de VOX», així com a tot el col·lectiu de docents dels centres educatius de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.