Setmanari d'informació local - 138 anys

Son Espases estrena una sala de cinema per nins i nines ingressats

35565
L'Hospital de Son Espases ha obert una sala de cinema infantil. | dBalears

L'Hospital de Son Espases ha obert una sala de cinema infantil perquè els nins puguin anar al cinema sense sortir del centre, on reben el seu tractament, segons ha informat la Conselleria de Salut i Consum.

El cinema està situat en la Unitat d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital -planta 1, mòdul D-, ocupa una superfície de 25 metres quadrats (m2) i té una capacitat per a 15 nins, que poden asseure's en unes graderies escalonades amb seients de colors.

Així mateix, hi ha un espai reservat per infants que vagin en cadira de rodes o amb comptagotes. La sala està decorada amb quadres de pel·lícules infantils i compta amb una pantalla de 110 polzades en la qual es podran projectar els clàssics i les últimes novetats cinematogràfiques infantils.

La posada en marxa de la iniciativa ha estat possible gràcies a la donació desinteressada de la Fundació Joyron, que se centra a ajudar els nins més vulnerables o malalts i a contribuir a millorar la seva qualitat de vida.

La consellera de l'àrea, Patricia Gómez; el president i fundador de la Fundació JoyRon, Ronals Hawes, i el director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar, han visitat la nova sala de cinema aquest divendres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.