Setmanari d'informació local - 138 anys

Un sindicat de la policia espanyola denuncia el plus de 22.000 euros que perceben els alts càrrecs del Govern

35579
El sindicat SUP denuncia el plus de 22.000 euros que perceben els alts càrrecs del Govern.

El Sindicat Unificat de Policia (SUP) a les Balears ha interposat davant el Portal de Transparència del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques una denúncia, on sol·liciten informació relativa al plus de 22.000 euros que perceben càrrecs del Govern.

Segons ha informat el SUP aquest dissabte, la informació que esperen conèixer és quins càrrecs públics perceben aquesta quantitat econòmica i a quin partit pertanyen; així com la base jurídica, el concepte i sota quina legislació perceben aquest plus de 22.000 euros.

En aquest sentit, el sindicat ha anunciat que, una vegada disposi de la resposta del Portal de Transparència, prendrà les mesures oportunes per a esclarir el publicat aquests dies en els mitjans de comunicació.

Així mateix, el SUP ha informat que està disposat a esgotar els recursos legals establerts i que el seu gabinet jurídic explorarà les vies jurídiques en cas de ser necessari.

Finalment, el sindicat ha reiterat que fa anys que està treballant en 'un ajust i actualització a l'any 2020 de la indemnització per residència', recordant que un policia destinat a Mallorca rep per aquest concepte 68 euros al mes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.