Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort confia que el nou carrer Velázquez es converteixi en 'un eix comercial' i de vianants

35577
Imatge de les autoritats durant la inauguració del nou carrer Velázquez. | E.P.

El batle de Palma, José Hila, ha afirmat estar «molt content» amb el nou Carrer Velázquez i ha confiat que es converteixi en «un eix per a vianants i comercial», després de l'obra realitzada en aquest punt de la ciutat, que ha durat uns sis mesos i ha suposat una inversió per a l'Ajuntament de Palma de 300.000 euros.

Segons ha explicat Hila aquest dissabte en la jornada lúdica d'inauguració del nou carrer, el fet que «Palma compta amb un nou carrer per a vianants demostra l'aposta de l'Ajuntament per una ciutat sostenible i pel petit comerç».

En aquest sentit, ha assenyalat que els comerciants els han expressat que estan «molt feliços» amb la conversió en zona de vianants del carrer. A més, ha destacat que ja s'han inaugurat nous comerços a la zona.

Així mateix, ha confiat que «la connexió amb el carrer de Josep Tous i Ferrer, on s'han ampliat les voreres, perquè la gent pugui anar caminant des de Sant Miquel, doni força als comerços de voltant».

Per part seva, el regidor de Mobilitat Sostenible, Xisco Dalmau, ha assenyalat que «és una obra molt important perquè vertebra moltes zones per a vianants que fins ara estaven una mica aïllades, com la Porta de Sant Antoni, Plaça de la Mercè, carrer Sant Miquel i la plaça de darrere del Mercat de l'Olivar».

En aquest sentit, ha explicat que és una «aposta molt important per a guanyar espai per a vianants» i, ha reiterat que confia que «ajudarà a revitalitzar una zona comercial que necessitava aquesta conversió en zona de vianants». «És un exemple més de la mobilitat sostenible i en això es continuarà treballant aquests pròxims anys», ha assenyalat.

Així mateix, ha volgut reconèixer el treball fet per l'anterior regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ja que, ha recordat, «és un projecte que va ser liderat per l'anterior àrea de Mobilitat que va fer una feinada en aquest sentit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.