Setmanari d'informació local - 138 anys

Un menú alternatiu per aquestes festes de Nadal

35583
Nadal és una època per dinar i compartir bons moments amb la família. | dBalears

Nadal és una època per dinar i compartir bons moments amb la família i amics. Des de dBalears hem preparat un 'menú alternatiu' per si encara no heu decidit que cuinar. Un menú per a quatre persones i fàcil de fer.

Ensaladilla russa

Ingredients:
4 patates.
2 pastanagues.
100g de mongetes tendres.
2 ous bullits.
1 llauna de tonyina.

Preparació: Es vull tota la verdura i es talla en trossos petits. Posteriorment, es mescla tota la verdura i s'hi posen els ous també tallats. També es mescla la tonyina. S'hi pot afegir un poc de salsa maonesa i ja està preparat per servir.

Pollastre farcit

Ingredients:
1 pollastre.
1/5kg de carn picada.
4 tires de cansalada.
4 patates.

Preparació: Es mescla la carn picada amb sal, espècies i un ou. Amb la cansalada i la mescla de carn s'omple el pollastre. Es tancta el pollastre i es cou al forn durant una hora. També s'hi pot afegir patató frit i ja està preparat per servir.

Postres

Les millors postres són les casolanes. dBalears també us ha preparat una selecció de les millors postres i dolços de Nadal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.