Setmanari d'informació local - 138 anys

UGT ofereix a Mae de la Concha un manual per a sobreviure amb «poc més de 1.000 euros» a les Balears

35611

La Federació de Serveis Públics d'UGT (FeSP-UGT) ha expressat aquest dilluns la seva «estupefacció» per les declaracions de la consellera d'Agricultura i Pesca, Mae de la Concha, en què manifestava la seva impossibilitat d'arribar a final de mes sense el plus de 22.000 euros, que se suma al seu sou de 60.000 euros més dietes. Davant d'això, li han ofert, de manera irònica, un manual per a sobreviure amb «poc més de 1.000 euros» a les Balears.

Des del sector de l'Administració General de l'Estat (AGE) de la UGT consideren que el trànsit de De la Concha per les «privilegiades altes esferes polítiques» li han minvat la seva «capacitat de comprensió de la realitat» i l'han allunyada dels «plantejaments polítics de Podem i dels problemes quotidians de la ciutadania».

«Per a aquesta síndrome de despatx oficial, UGT li ofereix, sense cap despesa, un manual, elaborat pel personal de l'Estat destinat a les Balears, per poder malviure a les Illes amb salaris de mileuristes i complements de residència per sota de 50 euros mensuals», ha ironitzat l'organització sindical.

D'altra banda, UGT ha recordat que De la Concha va votar en contra d'una Proposició no de Llei presentada al Senat espanyol, en la qual se sol·licitava la millora del complement d'insularitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.