Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern inverteix més de 350.000 euros en la compra de vehicles destinats a prestacions de serveis socials

35687
Unes 13 entitats podran adquirir vehicles per a la prestació de serveis socials. | CAIB

La Conselleria de Serveis Socials i Esports ha atorgat més de 350.000 euros, en càrrec al 0,7% de l'IRPF social, a 13 entitats perquè adquireixin vehicles per a la prestació de serveis socials.

Segons ha informat el Govern aquest dissabte, les entitats beneficiàries són: Amadip Esment, Fundació Asnimo, Fundació Aspas, Prodis, Fundació Amaranta, Associació Amiticia, Intress, Fundació es Garrover, Associació per a la salut mental Gira-sol, Associació Estel de Llevant, Creu Roja, Fundació Aldaba i Fundació Aspace Balears.

En total, la institució destinarà 351.547 euros a les 13 entitats privades sense ànim de lucre que han obtingut la subvenció de les 28 que, inicialment, van lliurar la sol·licitud.

La Conselleria ha pogut assignar aquesta quantitat a les subvencions gràcies a l'ampliació de 350.000 euros corresponents a la distribució per comunitats autònomes que fa l'Estat de la recaptació del 0,7% social de l'IRPF 2019.

Inicialment, a les Balears li van correspondre per a aquest exercici al voltant de 3,6 milions d'euros. No obstant això, finalment la quantia s'ha situat en els 4,03 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.