Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimem celebra la formació d'un nou Govern i espera l'aprovació d'uns Pressuposts «justs» amb les Balears

35859

El president de la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (Pimem), Jordi Mora, ha celebrat que, després de més de deu mesos d'un govern en funcions, «Espanya per fi tengui un nou Govern» i, a més, ha assenyalat que, després d'això, ara toca aprovar uns Pressuposts Generals (PGE) «justs» amb les Balears.

Mora ha assenyalat que «una vegada produït el desbloqueig polític nacional» espera que a partir d'ara «s'atenguin les necessitats de Balears i de les pimes de la comunitat». Mora ha aprofitat per a recordar que la part fiscal del Règim Especial de les Balears (REIB) es troba «estancada» mancant la seva aprovació; i que, a més, la comunitat fa anys que reclamant «un nou sistema de finançament més just».

Segons ha repassat, aquests dos punts passen primer per l'aprovació d'uns nous PGE que, segons el representant de la federació, «han de prestar una major atenció a les necessitats de les pimes i els autònoms» amb mesures encaminades «a la seva estabilitat, seguretat, desenvolupament i creixement». A més, Mora ha sol·licitat a la resta de formacions polítiques que treballin en pro de «l'estabilitat institucional» i realitzin una oposició «raonable i constructiva».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.