Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB estudia crear un títol propi sobre prevenció de la corrupció

35923

La Universitat de les Illes Balears (UIB) estudia crear un títol relacionat amb la prevenció de la corrupció, després d'haver signat aquest divendres un acord de col·laboració amb l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Balears (OPLC).

Segons ha informat la UIB aquest divendres, l'acord inclou transferir informació sobre seminaris, conferències i altres esdeveniments de valor acadèmic, donar suport a activitats de formació i recerca, assessorar en formació i en adquisició de bibliografia i altres recursos en l'àmbit de la prevenció i la lluita contra la corrupció.

En aquest sentit, totes dues entitats promouran la realització de pràctiques curriculars i extracurriculars per a estudiants de grau i de postgrau en l'Oficina; estudiaran la viabilitat de crear un títol propi relacionat amb la prevenció de la corrupció i creessin premis per a treballs de fi de grau i màster relacionats amb el treball de la OPLC.

Així mateix, a partir del protocol de col·laboració signat per totes dues entitats, dissenyaran estratègies divulgatives relacionades amb l'ètica i la integritat dirigides als estudiants més joves. A l'acte de la signatura de l'acord han assistit el rector de la UIB, Llorenç Huguet; el vicerector de Docència, Joan Frau, el director de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció, Jaime Far, i el cap de l'Àrea d'Assessorament Jurídic de la OPLC, Miquel López.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.