Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI ha criticat el tarannà «inflexible» d'Educació a les negociacions de la Mesa

36263

L'STEI Intersindical ha criticat el tarannà «inflexible i completament sord» en les negociacions que es duen a terme en l'àmbit de la Taula Sectorial d'Educació, a més de «els mals hàbits» de la Conselleria de l'àrea.

Des del sindicat han expressat el seu «malestar» per una dinàmica «massa freqüent» dels responsables de la Conselleria que, al seu judici, «han buidat de contingut la funció de la Mesa i les seves atribucions». En la Mesa Sectorial es negocien totes aquelles qüestions que afecten les condicions laborals i socials del professorat.

En aquest sentit, han retret que els representants de l'Administració, «es limiten a prendre nota de les aportacions de les organitzacions sindicals a la normativa que suposadament es negocia». Una vegada es publica de manera definitiva en el BOIB, les propostes dels representants del professorat «han decaigut i ni tan sols han estat preses en consideració».

Així mateix, han afegit que «no es pot passar per alt» que l'STEI ha sol·licitat de «forma reiterada» l'inici de la negociació d'un pacte d'estabilitat per als docents interins, «sense rebre cap resposta per part de la Conselleria».

A conseqüència d'això, segons han explicat, l'STEI va presentar per desembre un requeriment formal que obligava legalment la Conselleria a iniciar la negociació abans de 30 dies. Amb aquest termini sobrepassat, l'STEI ha hagut de fer un segon requeriment que «tampoc ha rebut resposta». Davant això, la Conselleria aboca el sindicat a seguir vies que forcin la Conselleria dialogar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.