Setmanari d'informació local - 138 anys

Investiguen Rocío Monasterio per delicte d'odi

36327

La Fiscalia de Sevilla enviarà a la del Suprem les diligències d'investigació contra la presidenta de la formació d'extrema dreta a Madrid, Rocío Monasterio, per una denúncia presentada per Podemos Andalusia per un presumpte delicte d'odi arran d'un acte electoral en el qual va participar en un centre de menors nouvinguts.

L'Estatut d'Autonomia de la Comunitat de Madrid estableix que, en cas de flagrant delicte, correspondria decidir al Tribunal Suprem sobre la suposada responsabilitat penal d'un membre de l'Assemblea sempre que aquest s'hagi comès fora de la regió. La coordinadora de Podemos a Andalusia, Teresa Rodríguez, va dur davant la Fiscalia a Monasterio per un possible delicte d'incitació a l'odi suposadament comès en l'acte electoral organitzat el 4 de novembre enfront d'un centre de menors nouvinguts a la Macarena, Sevilla.

Cal recordar que els representants de VOX varen utilitzar la convocatòria per protestar en plena campanya electoral contra la «immigració il·legal i per a defensar la seguretat de tots els barris sense por de ser atracat o assaltat per un grup de menes (menors estrangers no acompanyats)», en paraules de Monasterio.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.