Setmanari d'informació local - 138 anys

Can Alcover acull la presentació de la 'Plataforma per la Llibertat'

36347

Aquest dijous 30 de gener Can Alcover acollirà la presentació de la Plataforma per la Llibertat a partir de les 19.00 hores. A més, l'acta comptarà amb la participació de Benet Salellas, advocat reconegut per la seva tasca en la defensa de casos de repressió política. Alguns dels més coneguts són el cas de Tamara Carrasco (CDR) o el seu paper clau en la defensa del president d'Òmnium Cultural empresonat, Jordi Cuixart, durant el judici de l'1O.

Plataforma per la Llibertat

Mallorca i el conjunt de les Illes Balears s'han mostrat sempre solidaris amb la causa independentista del Principat, tant per donar suport a l'1O, com per denunciar la repressió de l'Estat espanyol.

El passat 14 d'octubre de 2019, es varen fer una vintena de concentracions a les Illes Balears per denunciar la injustícia d'una sentència política contra els líders independentistes catalans. El 20 d'octubre, milers de persones, inundaren els carrers de Palma per manifestar el seu rebuig total i absolut a la sentència del tribunal Suprem espanyol.

És per això que aquesta Plataforma neix de l'organització i la feina que han fet les entitats que varen organitzar aquestes mobilitzacions. Segons han apuntat, continuaran amb la mateixa lluita «centrada en tres eixos: Amnistia, Drets i Autodeterminació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.