Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Font diu que va perdre «els nervis» quan va atacar la paradeta de l'ASM

36427

L'exdiputat del PP Joan Font Rosselló, jutjat aquest divendres pels altercats registrats en la manifestació per la unitat d'Espanya del 7 d'octubre de 2017, ha justificat el seu atac a l'Assemblea Sobiranista de Mallorca perquè va perdre «els nervis».

Així s'ha expressat aquest divendres davant l'Audiència Provincial de les Balears, on se'l jutja per derrocar la paradeta de l'organització. La Fiscalia demana per a ell un any de presó per un delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques i un delicte lleu de danys.

En canvi, l'acusació particular, exercida pel lletrat Josep de Luis, afegeix un delicte de desordres públics i demana sis anys i nou mesos de presó. En la vista -a la qual ha acudit nombrós públic- s'han exhibit fotografies i vídeos dels fets, i l'acusat s'ha identificat com la persona que apareix en les imatges.

L'exdiputat del PP -que aleshores era el president de la Fundació Jaume III- ha assegurat que estava intentant «ajudar» a la policia i que per «aquest motiu» va demanar als membres de l'ASM que marxessin -tot i tenir autorització-.

No obstant això, va reaccionar «molt malament» quan es va adonar que un membre de l'ASM l'estava gravant amb un mòbil. Llavors, va agafar «el primer que va veure», moment en el qual va tirar la taula i després va pegar «estirades» a un cartell tipus 'roll-up', segons ha declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.