Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern oferta 53 places de psicologia clínica sense necessitat d'acreditació de català

36457
Les proves de Mallorca s'han realitzat a l'hospital de Son Espases. | dBalears/Arxiu

Aquest dissabte s'ha duit a terme la prova de la fase d'oposició corresponent a la convocatòria per cobrir 53 places de personal estatutari de la categoria psicòleg clínic / psicòloga clínica, el 7 % de les quals es reserva per a persones que hagin acreditat un grau de discapacitat igual o superior al 33 %, sense perjudici que hagin d'acreditar la capacitat funcional per acomplir les funcions pròpies de la plaça.

Tal com ha explicat el Govern, la prova ha començat a les 10.00 hores d'avui dematí, en un torn únic, simultàniament a Mallorca, Menorca i Eivissa, concretament a la Facultat de Medicina (ubicada a l'Hospital Universitari Son Espases), a Mallorca; a l'Hospital Mateu Orfila, a Menorca, i a l'Hospital Can Misses, a Eivissa. En total s'hi han presentat 101 persones candidates, 88 a Mallorca, 7 a Menorca i 6 a Eivissa.

El procediment selectiu és el de concurs oposició, que consta d'una fase d'oposició amb un valor del 60 % i una posterior fase de concurs amb un valor del 40%. La qualificació final s'obté sumant les puntuacions obtingudes en totes dues fases. La fase de concurs consisteix a valorar els mèrits que han al·legat les persones candidates amb el barem següent: experiència professional, 55 punts; activitats de formació, docència i recerca, 40 punts; coneixements de català, 5 punts, i coneixements d'una llengua estrangera, 3 punts.

És important recordar que —com s'ha fet en aquest procés selectiu— s'admeten totes les sol·licituds de participació en les convocatòries de places de categories assistencials de l'oferta d'ocupació pública encara que no s'acrediti cap nivell de capacitació lingüística en català.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.