Setmanari d'informació local - 138 anys

Paula Rotger

El passat mes d'octubre un jove extremista, que es va identificar com a fill d'un Guàrdia Civil, va abordar Paula Rotger que es trobava al seu cotxe amb una companya de feina. L'extremista va reconèixer Rotger com la persona que havia denunciat una discriminació per raó de llengua, la va insultar i la va intentar agredir físicament.

L'agressor va rompre un vidre de la finestra del vehicle, els trossos del qual varen provocar ferides a la companya de feina de Rotger. Diversos testimonis varen avisar la policia que es va personar en el lloc dels fets, va identificar l'agressor, amb qui va mantenir una actitud de molta complicitat, segons alguns testimonis. Aquest dilluns s'ha fet el judici per aquells fets, però amb els papers canviats: l'agressor és l'acusador i Paula Rotger i la seva companya són les acusades.

Estic un poc sobtada de veure la perversió, que després de ser agredida verbalment i que m'espenyin el cotxe, ara venc aquí com a denunciada per suposades coaccions. Em sembla tot una perversió molt gran. És increïble com funciona la justícia si és que li podem dir justícia. Venc aquí a defensar el que va passar i esper que finalment pugui sortir bé i que s'aclareixi i es vegi el que va fer aquest al·lot, perquè no és l'únic que m'ha insultat. A la feina hi ha una persona que cada vegada que em veu aprofita per insultar-me i fer crits de 'Viva España', jo mai he contestat a aquests insults perquè no em sent ofesa, no és agradable, però no m'ofen. Pens que ells mateixos amb aquest comportament s'estan retratant.

Així mateix, ha volgut agrair el a totes les persones el suport que li han mostrat durant els darrers mesos i aquest mateix dilluns a les portes del jutjat en la seva arribada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.