Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

'Salvem CineCiutat!' llança aquesta nit una campanya de micromecenatge per a evitar el tancament

36665

La plataforma 'Salvem CineCiutat!' llançarà la nit d'aquest dimarts una campanya de micromecenatge per a escometre reparacions i millores per a evitar el tancament davant els requeriments legals a renovacions tècniques i estètiques.

Més concretament, la plataforma necessita un mínim de 32.000 euros per a evitar el tancament immediat i un mínim de 60.000 euros per a assegurar la viabilitat a mitjà termini. En aquest sentit, hi ha de termini fins al 22 de març per a aconseguir la primera quantia.

D'una banda, és necessari realitzar una renovació de les instal·lacions i recursos tècnics que permetin complir amb les normatives vigents i, per un altre, actualitzar la infraestructura tècnica que millorarà l'experiència de l'usuari.

'Salvem CineCiutat' ha recordat que en 2012 enfront del tancament dels antics cinemes Renoir de Palma, amb el crit de Salvem els Renoir, «varen aconseguir en plena crisi econòmica i del sector audiovisual reobrir un cinema».

CineCiutat és un projecte participatiu que té com a objectiu ser un espai «multifuncional i de trobada ciutadana». S'estableixen cercles de participació sobre programació, cinema clàssic, activitats educatives i comunicació, entre altres. Hi ha 1.000 socis i 20 voluntaris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.