Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern reitera la seva postura contrària a un augment de la capacitat operativa de l'Aeroport

36743

La portaveu del Govern i consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, ha reiterat aquest divendres, després del Consell de Govern, la postura contrària del Govern sobre el possible augment de la capacitat operativa de l'aeroport de Palma amb les obres d'ampliació.

Encara així, la consellera ha reconegut que el Govern «no té capacitat» d'intervenció sobre les decisions d'Aena. «La competència la té Aena i el Govern demana que hi hagi cogestió, però de moment no la tenim jurídicament», ha explicat.

Costa ha asseverat que, davant projectes d'aquestes característiques, «és necessari escoltar» al Govern. Per això, ha destacat la reunió mantenguda aquest dijous entre representants de l'Executiu, amb el conseller de Mobilitat i Territori, Marc Pons, al capdavant, i d'Aena, en la qual aquests últims varen assegurar que «en cap cas» hi haurà augment d'operacions.

En la trobada d'aquest dijous entre Pons i dirigents d'Aena, com el director de l'aeroport de Palma, Tomàs Melgar, també varen assegurar que es reformularà el projecte de Son Sant Joan per a adaptar-lo a les necessitats de les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.