Setmanari d'informació local - 138 anys

Alternativa per Santa Maria denuncia els «foscos interessos espuris» de l'ampliació urbanística del municipi

36785
Imatge de la zona on es preveu la construcció de la nova macro urbanització. | Alternativa per Santa Maria

Alternativa per Santa Maria ha denunciat els «foscos interessos espuris» que hi ha darrere de l'aprovació inicial realitzada el passat 30 de gener per la Junta de Govern de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí, formada per MÉS i PSOE, en la qual es van aprovar els estatuts i bases d'actuació que faran regir la constitució i funcionament de la Junta de Compensació per urbanitzar la unitat d'actuació núm. VIII ('EL Vial').

Segons el partit, aquesta aprovació «dóna el tret de sortida per l'actual equip de govern de la realització d'una macro urbanització que permetrà augmentar la població del municipi en més de 2.500 habitants i que canviarà les bases de la sostenibilitat del poble del Raiguer».

Segons Alternativa, la tramitació «s'ha realitzat a esquena dels veïns i basant-se en unes normes urbanístiques de l'any 1988, èpoques en les quals governava el PP i en les quals el mateix PSM havia votat en contra».

Així, des del partit han assegurat: «Mentre MÉS s'oposa a l'ampliació de l'aeroport de Palma, mentre MÉS s'oposa al turisme de massificació, mentre MÉS s'oposa al devessall de creuers, mentre MÉS en el seu programa electoral aposta per revisar el Pla territorial de Mallorca amb l'objectiu de rebaixar el creixement urbanístic... amb un discurs mediambientalista i de defensa del territori, ara permet o calla en els municipis on governa, permetent realitzar una macro urbanització que desconfigurarà tota la geografia humana i de recursos naturals de Santa Maria».

Per tal motiu Alternativa per Santa Maria, unint-se amb altres col·lectius, fa una crida «a tots els veïns, partits polítics i associacions per defensar la sostenibilitat i el territori oposant-nos a aquest projecte que es pretén realitzar a esquena dels veïns».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.