Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB anuncia que la Comissió de Medi Ambient rebutjarà l'ampliació de l'aeroport

36871

El Grup d'Ornitologia Balear (GOB) ha anunciat aquest dimecres que la Comissió Balear de Medi Ambient rebutjarà l'ampliació de l'aeroport de Palma.

En una nota de premsa, el GOB ha afirmat que ha tingut accés a la proposta d'informe tècnic desfavorable del projecte Ampliació i Remodelació de l'Àrea Terminal de l'Aeroport de Palma, que aquest dijous es debatrà en la reunió del subcomitè d'avaluacions ambientals de la Comissió Balear de Medi Ambient.

Com a membre del subcomitè, el GOB ha afegit que aquest informe és «imprescindible per a donar coherència» a la declaració institucional d'Emergència Climàtica del Consell de Govern de novembre de l'any passat. «Els arguments exposats en l'informe van en sintonia amb els plantejats per la Plataforma Contra l'Ampliació de l'Aeroport», ha precisat.

Els motius exposats en l'informe tècnic són, entre altres, que en l'estudi d'impacte ambiental d'AENA no es tenen en compte les sinergies amb altres projectes, l'increment anual d'operacions, la saturació a l'estiu, l'ampliació del pàrquing i el possible canvi en el model turístic estacional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.