Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Campos denúncia que el PP es nega a fer una Declaració Institucional pel 8M

37155

MÉS per Campos ha denunciat aquest dilluns que el PP i la batlessa del municipi s'han negat a fer una Declaració Institucional amb motiu del Dia Internacional de la Dona. En aquest sentit, han recordat que varen proposar a l'Ajuntament de Campos signar una declaració Institucional consensuada amb tots els partits que formen part del consistori.

Concretament, varen presentar com a base el Manifest del Consell de Mallorca per poder consensuar un text unitari. «La batlessa es va negar i no va voler que es fes cap Declaració Institucional per commemorar el Dia Internacional de la Dona el proper 8M. No entenem com és possible que en ple segle XXI un Ajuntament democràtic faci tant de problema per fer una declaració Institucional per refermar, com Ajuntament, el compromís per avançar en polítiques feministes», han lamentat.

Per això, MÉS per Campos ha apuntat que han presentat una Proposta de resolució per debatre en el proper Ple de finals de març, la manca de voluntat de signar una Declaració Institucional pel Dia de la Dona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.