Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de sa Pobla demana «tranquil·litat» a la població arran dels dos casos de coronavirus

37233

La Conselleria de Salut del Govern ha confirmat aquest dimecres dos nous casos positius per coronavirus (SARS-CoV-2) a Mallorca, dues persones de sa Pobla, un home i una dona, que havien viatjat a Bèrgam (Itàlia).

Segons ha informat la Conselleria, els dos pacients estan aïllats a l'Hospital Comarcal d'Inca, on varen ingressar aquest dimarts. Ara, les mostres que analitzarà el Centre Nacional de Microbiologia de l'Institut de Salut Carlos III confirmaran o descartaran definitivament la infecció. Amb aquests són cinc els casos detectats a Mallorca. Un ja va ser donat d'alta.

Davant aquest anunci, l'Ajuntament de sa Pobla ha emès un comunicat on demana «tranquil·litat a tota la població» i remarca que els dos pacients estan «ingressats i aïllats». A més, ha explicat que s'està seguint el protocol amb totes les persones que han estat en contacte amb els infectats.

«Per tal de protegir la salubritat pública, a la resta de la ciutadania, es recomana seguir amb les pautes generals de prevenció davant el contagi de virus i bacteris. S'han d'extremar les mesures higièniques com ara rentar-se les mans amb aigua i sabó o solució alcohòlica i tapar-se la boca en estornudar o tossir», ha explicat l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.