Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell rebutja una moció del PP per ampliar la carretera entre sa Pobla i s'Albufera

37453

El Consell de Mallorca ha rebutjat aquest dijous una moció del PP que demanava ampliar la carretera Ma.-3233 (sa Pobla-s'Albufera). Per la seva banda, MÉS per sa Pobla ha celebrat aquesta decisió i ha apuntat que «la millora de la seguretat d'aquesta carretera no és, ni pot ser, compatible amb la destrucció del territori».

MÉS ha incidit en què aquesta via «està preparada i igualment connectada per a assumir la pressió de trànsit rodat dels cotxes» i ha recalcat que és «limítrof amb diferents delimitacions geogràfiques protegides». La formació també ha ressaltat que amb el tancament progressiu de la central de es Murterar «la pressió dels camions i altres vehicles pesants serà menor i, per tant, es reduirà el perill i augmentarà la seguretat per als ciclistes».

Igualment, creuen que l'ampliació no resoldria el problema de les inundacions. «Qualsevol millora o reforma de l'actual carretera Ma.-3433 ha de ser pensada per a donar protagonisme i viabilitat al transport públic, el ciclisme i cicloturisme», han reivindicat des de MÉS per sa Pobla, els qui consideren que donar seguretat a aquesta via «implica reduir la velocitat, especialment en els trams més perillosos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.