Setmanari d'informació local - 138 anys

Se suspenen els talls de subministrament elèctric durant l'estat d'alarma

37587

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, i el director general d'Energia, Aitor Urresti, ha acordat aquest dimarts amb les empreses energètiques suspendre tots els talls de subministrament a la ciutadania amb motiu de la crisi del COVID-19.

Segons ha informat la Conselleria de Transició Energètica, Yllanes i Urresti s'han reunit amb representants d'Endesa, Red Eléctrica, Sampol, CLH, Redexis, Enagas i Vall de Sóller per a parlar sobre la seguretat de la distribució energètica a Balears durant l'estat d'alarma.

Des de Conselleria han assenyalat que es tracta d'una mesura que es prolongarà fins que la situació s'estabilitzi i s'ha assegurat que el subministrament està garantit en tot moment. A més, l'empresa CLH ha garantit que no hi ha problemes de subministrament en les gasolineres, ni en les centrals. També es mantenen les actuacions d'urgència domiciliaria quant al gas com per exemple possibles fuites.

Quant a les obres del cable entre Menorca i Mallorca, des de Red Eléctrica han assenyalat que segueixen segons el que es preveu i que es manté la data d'inici del subministrament a principis del segon semestre d'enguany. Finalment s'ha sol·licitat a les empreses energètiques informació sobre la distribució i transport d'energia i els possibles plans de contingència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.