Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca veu «insuficients» les mesures pel coronavirus destinades als autònoms

37641

Més per Menorca considera que les mesures per a autònoms per fer front a la crisi del coronavirus «queden curtes». El coordinador de la formació menorquista, Damià Moll, ha assegurat que malgrat que valoren «positivament» el conjunt de mesures socials del Decret de Pedro Sánchez, tenen por que aquestes «no siguin suficients, especialment pel que fa als autònoms». Per això, Moll ha explicat que des del partit faran «un seguiment» de la seva evolució.

Els ecosobiranistes veuen amb bons ulls la prestació extraordinària anunciada per a autònoms que vegin reduïda la seva facturació en més d’un 75%, però afirmen que «caldria haver fet un escalat, perquè els qui la vegin reduïda un 50%, per exemple, també rebin alguna compensació».

D’altra banda, creuen que caldria haver incorporat també una disminució de la quota a la Seguretat Social dels autònoms en proporció a la disminució d’ingressos.

«Hem d’entendre que es tracta de gent que ha hagut de deixar de fer feina per la declaració de l’estat d’alarma; perquè l'Estat els ha obligat a aturar l'activitat», ha dit Moll, qui ha remarcat que, per tant «és l’Estat qui ha d’assumir els perjudicis que això causa a aquests treballadors».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.