Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] 'Atrapats aquí', el diari de confinament d'Els Amics de les Arts

37649

Els Amics de les Arts han estrenat aquest dimecres una primera entrega d’un diari de confinament. Sota el nom 'Atrapats aquí' (fragment de la seva cançó 'Les Coses'), els tres membres del grup han comunicat que presenten «una sèrie interactiva que anirà sobre el que vosaltres ens demaneu, per intentar fer aquests dies més dolços, no tan transcendents». La idea d’aquest material audiovisual que compartiran al seu canal de YouTube és que la gent demani sobre què volen que Els Amics de les Arts parlin sobre les seves cançons, un tutorial sobre com tocar-les, o com passar millor les hores aquests dies de confinament.

Els tres membres del grup, Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret, estan confinats a casa seva; dos a Girona i un a Barcelona. Tot i això, estan en contacte diàriament i la idea de fer aquesta sèrie ha sorgit de compartir les seves vivències aquests dies. Des d'Els Amics de les Arts informen que publicaran nous capítols «amb la periodicitat que els fills ho permetin».

Els Amics de les Arts tenien prevista la sortida del seu nou disc 'El senyal que esperaves', el 20 de març. Les circumstàncies excepcionals que estam vivint no han permès la sortida del nou treball, tot i que sí que hi ha els dos videoclips i cançons de dos avançaments de cançons del disc: 'El meu cos' i 'El senyal que esperaves'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.