Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS demana un IVA cultural del 0% per a minimitzar l'impacte en el sector

37653

El coordinador de MÉS per Mallorca Antoni Noguera, ha demanat aquest dijous al Govern espanyol mesures «concretes i immediates» per a protegir el teixit cultural de les Balears davant l'impacte de la crisi pel coronavirus, com un IVA cultural del 0 per cent.

Segons ha declarat Noguera, és necessari «actuar immediatament amb mesures decidides i valentes, ja que en aquests moments perilla la supervivència del ja delicat ecosistema cultural». Segons esgrimeix, «el fràgil equilibri que mantenia viu el sector ha quedat tocat» per les mesures implantades arran de la situació d'alarma del país i aquestes mesures «restrictives han aturat l'activitat d'un sector precaritzat que ara, més que mai, té el repte de la subsistència».

MÉS assegura que, davant les dificultats per a afrontar la crisi del COVID-19 i la necessitat de prendre mesures polítiques i encarar-ho, traslladarà la seva proposta sobre l'IVA al Senat a través del senador Vicenç Vidal, qui registrarà una moció en aquest sentit i demanarà al Govern espanyol si ja ha previst un pla de contingència que permeti la supervivència al sector.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.