Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca tendrà dues freqüències diàries amb Barcelona i dues amb Madrid

37671

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, ha explicat aquest dijous la situació en el transport de passatgers. Pons ha assenyalat que les freqüències (vol d'anada i volta) ja estan perfectament definides. L'aeroport de Palma comptarà amb dues freqüències diàries amb Madrid, una a càrrec de Air Europa i l'altra a càrrec d'Ibèria. Mallorca també comptarà amb dos vols diaris a Barcelona, el primer amb Air Europa i el segon amb Ibèria.

En el cas de Menorca, hi haurà tres freqüències amb Madrid per setmana: dimarts, dijous i dissabte, i seran operades per la companyia Ibèria; a més d'una freqüència diària amb Barcelona, operada per Vueling. Finalment, Eivissa tendrà tres freqüències setmanals amb Madrid, dimecres, divendres i diumenge, i una diària amb Barcelona, que operarà amb Vueling.El conseller de Mobilitat ha assegurat que el «concurs exprés» convocat pel govern espanyol garanteix que des d'aquest divendres i mentre duri l'estat d'alarma hi haurà una connexió diària d'Eivissa i de Maó amb Palma.

Pons ha explicat que, després de renunciar Air Europa i Air Nostrum a mantenir els vols entre illes que venien operant en condicions de lliure mercat amb les restriccions de mobilitat imposades per a prevenir el coronavirus, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha resolt convocar aquest dijous mateix un concurs que resoldrà aquest divendres. En qualsevol cas, Air Europa ha mantengut aquest dijous el seu servei i té programat fer-ho fins al 31 de març, per la qual cosa en cas que guanyi el concurs seguirà amb la seva operativa i si ho fa una altra aerolínia haurà de cobrir immediatament les connexions. «Hi ha dues ofertes i es resoldran demà», ha manifestat Pons.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.