Setmanari d'informació local - 139 anys

Unió de Pagesos usa Valtònyc per promoure els productes d'aquí i Jorge Campos i Vox s'enfurismen

38313

Unió de Pagesos ha posat en marxa una campanya per demanar als ciutadans que quedin a ca seva i, al mateix temps, promoure el consum de productes d'aquí. El lema de la campanya és 'Tu a casa, nosaltres t'omplim el rebost'. La imatge de la campanya és una fotografia aèria de camps de Mallorca i una imatge del raper mallorquí exiliat, Valtònyc, assenyalant amb el dit índex, fent una paròdia del 'I want you' de l'Oncle Sam.

La campanya no ha caigut gens bé a Vox i al seu delegat a Mallorca, Jorge Campos, que han reaccionat amb virulència: «És una vergonya, per no dir una 'basura' que l'associació agrària Unió de Pagesos de Mallorca utilitzi un condemnat i pròfug de la Justícia per a promocionar el consum de producte local».

Segons l'opinió de Vox, «Valtòny és un delinqüent» que viu a Bèlgica «sota l'empara del també pròfug Puigdemont».

Vox i Jorge Campos apel·len a «un moment de necessària unitat», però, en canvi, critica la campanya d'Unió de Pagesos per promoure els productes del camp mallorquí i crida al 'rebuig' només per motius ideològics, ja que consideren Valtònyc 'un energumen' i una 'delinqüent'.

Cal recordar que Valtònyc fins que va partir a Bèlgica, treballava com a venedor de productes del camp mallorquí i que en els seus principis artístics definia la seva música com a 'rap rural'.

A la campanya d'Unió de Pagesos s'hi aniran afegint altres cares conegudes, com Pau Debon, que va ser el cantant del grup Antònia Font; els actors,Toni Gomila i Llum Barrera, el cuiner, Miquel Calent i el youtuber, Miquel Montoro, entre d’altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.