Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem donarà el 50% del sou dels seus càrrecs mentre duri l'estat d'alarma

38429

Podem donarà el 50% del sou dels seus càrrecs en el Govern i en el Parlament a la lluita contra el coronavirus (COVID-19) mentre duri l'estat d'alarma.

Segons ha informat Podem aquest dimarts, els alts càrrecs de la formació en el Govern i diputats de la mateixa en el Parlament, a més de la donació ordinària que ja fan (no poden cobrar més de tres Salaris Mínims Interprofessionals), cediran part del seu sou fins a arribar al 50% del total del mateix per a poder lluitar contra el virus.

Sobre aquest tema, ha explicat que es tracta d'una decisió presa per part de la direcció de la formació i del Grup Parlamentari i serà vigent mentre duri l'estat d'alarma. Així mateix, la formació ha posat l'accent que independentment dels nous acords als quals es pugui arribar aquesta setmana en la Junta de Portaveus, els diputats de Podem en el Parlament donessin la diferència restant del seu sou (fins a un total del 50%) a la lluita contra la pandèmia.

Per part seva, el secretari d'organització de Podem a les Balears, Alejandro López, ha destacat que «en situacions com aquestes, cal estar a l'altura». En aquesta línia, ha afegit, «estam veient com tots els sectors estan fent esforços per a fer front a aquesta crisi i nosaltres, els polítics, hem de ser un exemple».

Per aquest motiu, ha reiterat, «nosaltres donarem fins al 50 per cent dels nostres salaris en la lluita contra el COVID-19 amb independència dels acords als quals la resta de grups polítics puguin arribar». Amb tot, ha recordat que aquesta mesura va en la línia de l'aposta feta pel partit en l'àmbit estatal i que va ser rebutjada per la resta de partits en el Congrés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.