Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya 'Per Sant Jordi, una paraula!' suma 40 adhesions d'institucions i entitats

38599

La campanya del Govern 'Per Sant Jordi, una paraula!' ha rebut ja les primeres quaranta adhesions d'institucions i entitats, entre les quals es troben tots els consells insulars i els principals ajuntaments.

Aquesta proposta participativa ha estat impulsada per la Direcció General de Política Lingüística, però està oberta a totes les institucions i a tota mena d'entitats. Segons ha explicat aquest dilluns la Conselleria d'Educació, l'objectiu és que es comparteixin el màxim nombre de paraules a través de les xarxes socials aquest dijous, festa de Sant Jordi.

Entre les adhesions recollides estan els quatre consells insulars i nombrosos ajuntaments com els de Palma, Maó, Eivissa, Manacor, Ciutadella o Inca. Els sindicats UGT i Alternativa Docent, l'Obra Cultural Balear o l'Institut d'Estudis Eivissencs són també algunes de les entitats que també s'han sumat. Així mateix, hi ha associacions culturals i veïnals de tot el territori.

Les adhesions continuen obertes i es poden consultar en la pàgina web de la Direcció General de Política Lingüística (dgpoling.caib.es). 'Per Sant Jordi, una paraula!' consisteix a triar una paraula en català i publicar-la en les xarxes socials el dia 23 d'abril emprant l'etiqueta #parauladesantjordi.

Segons han explicat, la iniciativa es dirigeix a tota la població i vol potenciar el català com a element cohesionador de la societat. Les institucions o entitats es poden adherir enviant un missatge de correu electrònic a foment@dgpoling.caib.es des de l'adreça de la institució o l'entitat. S'ha de fer constar el nom, el telèfon, el nom del representant i la localitat. Per mitjà de l'adhesió, la institució o entitat es compromet a assumir la proposta com a pròpia i a fer difusió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.