Setmanari d'informació local - 138 anys

'Aquells que haurien d’haver anat a París', la pel·lícula confinada de Jaume Carrió i Laura Gost

38741

Els guanyadors d’un Goya Jaume Carrió i Laura Gost han aprofitat la impossibilitat de sortir de casa per a filmar una història d’amor confinada amb París com a rerefons. La parella tenia previst viatjar a la capital francesa durant la Setmana Santa, i la cancel·lació del viatge els va inspirar una petita pel·lícula, en francès i en blanc i negre, titulada precisament: 'Aquells que haurien d’haver anat a París'.

Gost escriu i Carrió dirigeix aquest curtmetratge en el qual tots dos s’interpreten a ells mateixos. El director, qui ha rodat el film amb un mòbil, explica que «per una banda, aquesta decisió respon, evidentment, a una manca de pressupost i a la impossibilitat d’accedir a uns equips tècnics i humans més ambiciosos». Carrió afegeix un segon motiu que és, també, una previsió de la indústria audiovisual postpandèmia: «hem optat per l’adopció prematura d’uns sistemes de producció adaptats a la crisi que, de manera inevitable, patiran els sectors cultural i audiovisual durant els propers anys».

Ara, atesa la paralització de la majoria de festivals i de mostres de cinema, el director esporlerí i l’escriptora poblera valoren altres vies d’exhibició adaptades al nou paradigma. De moment, ja han llançat el tràiler.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.