Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol es reunirà dijous amb agents socials per treballar l'esborrany de reconstrucció

38817

La presidenta del Govern Francina Armengol, reunirà aquest dijous a la Mesa de Diàleg Social -de la qual formen part CCOO, UGT, CAEB i Pimem- per a tractar l'esborrany del pacte de reconstrucció econòmica de les Balears.

Així ho ha anunciat Armengol durant una compareixença per a informar del desenvolupament de les reunions que ha mantingut aquest dilluns amb els portaveus dels grups polítics del Parlament sobre el futur pacte a les Illes. En la seva intervenció davant els mitjans, Armengol ha insistit diverses vegades en el missatge d'unitat per a «sortir junts» d'aquesta crisi. «Tots, també els que estan en l'oposició, tenen la mà estesa per part del Govern», ha remarcat.

La presidenta també ha avançat que el dimarts de la setmana vinent compareixerà davant el Parlament per a tractar la reactivació econòmica, a petició del PP. El Govern també iniciarà trobades sectorials i continuarà les reunions amb Consells Insulars, Ajuntament de Palma i la Federació d'Entitats Locals (Felib) per a definir el pacte.

Armengol ha cridat a «pensar en quins creixements» es vol per a les Illes i quins sectors potenciar. A més, ha convidat especialment al sector privat i ha insistit en la necessitat de facilitar la inversió per a rellançar l'economia. D'altra banda, ha recordat mesures adoptades a Balears com l'acord per a mantenir l'ocupació o les ajudes de l'ISBA; i ha promès treballar en l'àmbit estatal per a defensar propostes autonòmiques davant el Govern d'Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.