Setmanari d'informació local - 138 anys

Totes les destinacions turístiques del món imposen restriccions als viatges pel coronavirus

38847

Totes les destinacions turístiques del món ha introduït algun tipus de restricció als viatges arran de l'expansió de la pandèmia del coronavirus per tot el món, que ha ocasionat que el 45% hagi tancat totalment o parcialment les seves fronteres als turistes i que el 30% hagi suspès totalment o parcialment els vols internacionals.

Es tracta de les restriccions més rigoroses sobre els viatges internacionals de la història i, fins avui, cap país ha aixecat aquestes restriccions imposades com a resposta a la crisi, segons ha detallat aquest dimarts l'OMT. L'informe de l'organisme internacional també apunta que el 18% de les destinacions prohibeix l'entrada de passatgers procedents de països específics o a passatgers que han fet escala en determinades destinacions, mentre que el 7% està aplicant diferents mesures, com la quarantena o l'aïllament durant 14 dies i mesures relatives als visats.

En aquest context, l'OMT ha fet crides a governs de tot el món per a donar suport al turisme mentre duri «aquest repte sense precedents». Segons el seu secretari general, Zurab Pololikashvili, la caiguda sobtada i inesperada de la demanda turística causada per la COVID-19 posa en risc milions de llocs de treball i de mitjans de manteniment, alhora que fa trontollar-se els progressos aconseguits en els últims anys en termes de desenvolupament sostenible i igualtat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.