Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB demana al Govern que la recuperació econòmica no se centri «exclusivament» en el turisme

38867

El Grup Ornitològic Balear ha demanat al Govern que la recuperació econòmica de les Balears no se centri «exclusivament» en el turisme sinó que es plantegi des «d'una mirada àmplia» i s'obri a una «transició ecològica i social».

Així li ho han traslladat aquest dimecres al conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, en una reunió en la qual des del GOB s'ha insistit en la necessitat que els «espais de treball» generats des del Govern «ampliïn el ventall de representació» a sectors socials com l'ecologisme, el feminisme, l'agroecologia, entre altres.

En aquest sentit, s'ha traslladat al conseller Negueruela la necessitat de garantir la «màxima cobertura» als treballadors afectats per la crisi, així com evitar els rescats i les mesures incentivadores «a les grans empreses privades».

També han reclamat «polítiques actives de decreixement del sector turístic» i un major control social i públic d'activitats econòmiques estratègiques. Han demanat així mateix una revisió fiscal de l'Impost de Turisme Sostenible i un pla per a la diversificació de sectors econòmics estratègics per a la provisió de necessitats essencials bàsiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.