Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol es reuneix amb els batles i batlesses del Pla i el Raiguer per seguir el pla de desescalada

La presidenta del Govern Francina Armengol, s'ha reunit aquest divendres per videoconferència amb els batles dels municipis del Pla de Mallorca i del Raiguer per a fer seguiment del procés de desescalada per la pandèmia de la COVID-19.

Segons ha informat el Govern, en la trobada telemàtica també han participat la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el president de la Federació d'Entitats Locals de Balears (Felib) i el batle de Costitx, Antoni Salas.

L'illa de Mallorca, juntament amb Menorca i Eivissa, està a l'espera de saber si passarà a la fase 1 de la desescalada aquest pròxim dilluns. En aquest sentit, la consellera de Salut, Patricia Gómez, va manifestar aquest dijous que les dades d'afectació del coronavirus, així com els recursos disponibles «avalen» que les Balears passin dilluns que ve a la fase 1 de la desescalada.

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, el doctor Fernando Simón, ha anunciat que les comunitats autònomes que canviïn de fase el sabran entre aquest divendres a la nit i el dissabte. Així mateix, en la reunió han estat presents, en el Consolat de Mar, el director de l'Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral, Rubén Castro, i la investigadora Margalida Frontera.

En la trobada han participat per videoconferència: la batlessa d'Algaida, Maria Antònia Mulet; la tinenta de batle d'Ariany, Joana Maria Pascual; el batle de Lloret de Vistalegre, Antoni Bennàsar; la batlessa de Llubí, Magdalena Perelló; el batle de Maria de la Salut, Gabriel Mas; el batle de Montuïri, Joan Verger, i el batle de Petra, Salvador Femenias.

Així mateix, han estat presents el batle de Porreres, Francisca Mora; el batle de Sant Joan, Francesc Mestre; el batle de Santa Eugènia, Josep Lluis Urraca; el batle de Sencelles, Joan Carles Verd; el batle de Sineu, Tomeu Mulet, i la batlessa de Vilafranca de Bonany, Monserrat Rosselló.

Per part dels alcaldes dels municipis del Raiguer han participat el batle d'Alaró, Llorenç Perelló; el batle de Binissalem, Víctor Martí; el batle de Búger, Pere Torrens; la batlessa de Campanet, Rosa Maria Bestard; el batle Consell, Andreu Isern; el batle d'Inca, Virgili Moreno; el batle de Lloseta, Xema Muñoz; el batle de Mancor de la Vall, Guillem Villalonga; el batle de Santa Maria, Nicolau Canyelles; i el bale de Selva, Joan Rotger.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.