Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 emet 'La quarantena', 23 històries de confinament dos mesos després de decretar-se l’estat d’alarma

IB3 Televisió emet aquest dijous, quan es compleixen dos mesos de la declaració de l'estat d'alarma, el documental 'La quarantena' que mostra algunes de les històries més impactants que ens ha deixat el confinament. La peça recorrerà alguns dels escenaris on la lluita contra la Covid-19 ha estat més dura, però també alguns on ha estat plena d’emocions.

El 14 de març el govern d'Espanya declarà l'estat d'alarma i començà un confinament que, en successives pròrrogues, ha arribat fins el 14 de maig. Dos mesos de quarantena i encara no ha acabat.

'La quarantena' és una crònica local però que esdevé universal. Està farcida de grans titulars, i petites emocions: des de la descomposició emocional d'un metge d'urgències de Son Espases a la por d'un pare que viu el confinament sol a casa. Històries públiques i privades. 23 veus en singular ens conten la quarantena. Des de les mamballetes dels balcons de les cases, als passadissos de l'hospital de Son Espases on la Covid-19, de moment, perd la partida.

El documental s’emet dijous, 14 de maig, a les 21.45 hores a IB3 Televisió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.