Setmanari d'informació local - 138 anys

CineCiutat allarga fins al 26 de juny la campanya de micromecenatge que ja ha recaptat 68.039 euros

CineCiutat ha allargat fins al pròxim 26 de juny la campanya de micromecenatge per a evitar el tancament, havent recaptat ja 68.039 euros de 1.115 persones.

CineCiutat explica que aquesta quantitat permet «cobrir les necessitats bàsiques per a evitar el tancament immediat però no suposa cantar victòria», per la qual cosa allarguen la campanya per a posar-se en posició de «no necessitar un micromecenatge mai més».

Amb aquests fons aspiren a millorar l'experiència de visionat i la capacitat multifuncional de les seves sales per a altres actes i esdeveniments d'entitats ciutadanes, així com «explorar models de negoci en l'àmbit digital que facin més sostenible el projecte» i avançar en accessibilitat.

Des de CineCiutat es mostren conscients que la situació actual «ha posat en risc la supervivència del teixit cultural pel que treballen mà a mà amb altres agents de la indústria i les institucions públiques perquè aquesta indústria es valori com a tal». En aquest sentit, han assenyalat que són «un teixit industrial i empresarial que aporta PIB i ocupació a més de molts altres beneficis indirectes i valors intangibles».

Amb això, han agraït «l'actitud oberta» de Cort, el Consell i el Govern, però recalquen «la necessitat de confirmar i concretar els suports com qualsevol altre sector productiu». Per aquests motius, els cinemes han apuntat que no poden «assegurar una data de reobertura exacta». Estan considerant diverses opcions, entre finals de juny o mitjans de juliol, o fins i tot «haver d'esperar a la fi d'estiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.