Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera protagonitza la Nit de Cinema d'IB3

Formentera serà la protagonista de la Nit de Cinema de dissabte a IB3 Televisió amb l’emissió de ‘Formentera Lady’, protagonitzada per José Sacristán i dirigida per Pau Durà, i la clàssica ‘Lucía y el sexo’.

Formentera Lady’ és un film en el qual va col·laborar IB3 Televisió i es va estrenar als cinemes l'any 2019. La cinta va participar en la secció oficial del Festival de Cinema de Màlaga, al Fic-Cat. Festival Internacional de cinema en català, al Festival Internacional de cine d’Osca, Cinemajove, al MónFILMAT Festival Internacional de Cine d'Amposta, va ser nominada a millor pel·lícula en català als Premis Gaudí i va obtenir el premi del públic al Festival de Menorca i el premi a millor director novell al Festival Cinespaña de Tolosa.
Pau Durà signa la direcció i el guió de la pel·lícula que té en el seu repartiment actors com José Sacristán, Nora Navas, Sandro Ballesteros, Jordi Sánchez, Ferran Rañé, Mireia Ros i Pepa Juan.

Lucía y el sexo’ és un film ja clàssic que va suposar per a una gran part de públic descobrir els paisatges de Formentera. Estrenada l'any 2001, la pel·lícula va obtenir una gran acollida entre el públic i va ser un revulsiu per al turisme de l'illa.

‘Formentera Lady’ s'emetrà dissabte a les 22.05 h i ‘Lucía y el sexo’, a les 23.30 h.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.