Setmanari d'informació local - 138 anys

El Santuari de Lluc inicia la campanya 'Gràcies, sanitaris' amb descomptes a l'hostatgeria

El Santuari de Lluc inicia la campanya 'Gràcies, sanitaris' amb descomptes a l'hostatgeria. | dBalears/Arxiu

El Santuari de Lluc ha volgut tenir un gest amb el personal sanitari que durant aquesta pandèmia ha vetlat per la salut de la població, fins i tot «posant en risc les seves vides». Per això, l'hostatgeria del Santuari ha llançat una promoció exclusiva que ofereix reservar l'allotjament des d'11,50€ per persona.

Segons el prior, Marià Gastalver, «hem volgut que els primers beneficiaris de la reobertura de l'hostatgeria del Santuari fossin els sanitaris, en senyal del nostre agraïment cap a aquells que han tengut cura de tots nosaltres, han estat al peu del canó i s'han esforçat de valent per fer front a totes les adversitats».

A més, des del Santuari s'han pres totes les mesures higièniques i de seguretat fixades als protocols (mampares, mascaretes, neteja a fons, disposició de gels, etc.) per tal de convertir Lluc en un «lloc segur».

'Vine a prendre alè a Lluc' és una campanya que s'ha iniciat amb el personal sanitari, però que també s'adreçarà a altres col·lectius i al públic en general, per tal d'oferir Lluc a tothom que «vulgui respirar aire pur i reobrir l'hostatgeria del Santuari a uns preus molt assequibles».

El prior afirma que «Lluc és un lloc de pregària, però la seva ubicació el converteix també en un lloc de contacte permanent amb la natura. Lluc és el lloc ideal per prendre l'alè de la natura i de l'Esperit. Per això convidam al poble de Mallorca a visitar la Mare de Déu i a gaudir de l'entorn».

Els horaris d'obertura de la Basílica del Santuari seran de dilluns a diumenge de 10 a 19 h. S'ha iniciat una obertura progressiva de la resta de serveis fins arribar a la plena normalitat. Les celebracions són diàries a les 12:30 h, a més de dissabte a les 19 h i diumenge a les 11 h i a les 12:30 h.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.