Setmanari d'informació local - 138 anys

L'última prova d'oposicions per cobrir 101 places de Policia Local de Palma se celebrarà el 12 de juny

L'última prova d'oposicions per cobrir 101 places de Policia Local de Palma se celebrarà el 12 de juny. | dBalears/Arxiu

L'última prova del procés selectiu per a cobrir 101 places de la Policia Local de Palma se celebrarà el pròxim divendres 12 de juny a les 09.00 hores al Palau de Congressos. Estava previst que se celebrés abans de l'Estat d'alarma però es va haver d'ajornar.

Segons ha detallat aquest dissabte l'Ajuntament de Palma, aquest és l'últim examen per incrementar la plantilla de la Policia Local de Palma en 101 efectius, en un procés que s'ha vist retardat uns mesos a causa de la situació emergència sanitària provocada per la Covid-19. Ara que el desconfinament ho permet, es realitzarà aquesta prova, garantint totes les mesures de seguretat.

Dels 160 aspirants que queden en aquest procés selectiu, el 17,5% són dones, un total de 28, i la resta homes. El passat mes de gener, dins d'aquest procés d'oposició, ja es van dur a terme les proves físiques. A principis de febrer, es va realitzar la primera prova teòrica a la qual es van presentar 295 aspirants. Aquesta convocatòria de places ha reservat per primera vegada un 40% de les places per a dones, donant així compliment al Pla d'Igualtat aprovat per Cort.

Cal recordar que a finals del mes passat 92 policies locals van prendre possessió com a funcionaris de carrera, després de superar el seu període de pràctiques. La majoria d'ells estaran destinats a Policia Comunitària i també es reforçarà la Unitat Nocturna (UNOC) i les sales del 092 i d'atestats, entre altres departaments.

D'altra banda, els terminis per a la presentació d'instàncies en diversos processos selectius de la Policia Local de Palma s'han tornat a obrir fins al 29 de juny, després que se suspenguessin també per l'Estat d'alarma. En concret, són els concursos oposició de 21 places d'oficial i de 14 places de sotsinspector.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.